Dia Műköröm    Pedikűr
" csak,hogy megszépülj "


♥ Fülöp Diána vagyok. Kéz-lábápoló és Műkörömépítő. Mióta kisgyermekként tudatomra ébredtem, szinte azóta vágyom arra, hogy ezt a gyönyörű szakmát "magamévá tegyem".
Sok-sok év várakozás után végre megvalósult egy álom..
Emlékszem, karácsonyra és jelesebb ünnepekre rengeteg körömápolással kapcsolatos dolgot kaptam szüleimtől. Mindig fontos volt, hogy milyen a körmöm és hogy milyen másoké. 2009 decemberében végeztem a Crystal Nails-nél. Életem egyik legszebb napja volt ! Szerelem ami nem múlik.:-)♥ Azóta nincs megállás : továbbképeztem magam, számos oklevél boldog tulajdonosa vagyok, és biztosan folytatni fogom, hiszen aki szenvedélyesen megszeret valamit, nem hagyhatja abba. ♥

Budapest egyik legforgalmasabb központjában várlak, sok-sok szeretettel, hogy elkészítsem megálmodott műkörmödet. :-)"Örömet szerezni számomra a legfontosabb."

...és itt még nincs vége...♥

A lábápolás számomra épp olyan elengedhetetlen része a szépségápolásnak, mint a kézápolás. Mind esztétikai, mind komfortérzet szempontjából. Nagyon szívesen szebbé teszem a lábad, pedikűrözök, masszírozok és építek is tartós lábkörmöket, gél-lac-ot, ami csodálatos látványt nyújt és hosszan tart.

Gyere el hozzám, mondd el, mire vágysz és én megvalósítom....:-))


 

Hírek

  • Gél-Lac Újdonság !
    2012-02-07 12:49:05

    Hamarosan leoldó fólia a gél-lac tökéletes eltávolításához :-)

Szavazás

Melyik köröm forma tetszik jobban?
Mandula alakú
Stiletto
Asztali nézet